A Reaktor

A mai felgyorsult világban nagyon sok fiatal az ideje nagy részét a virtuális térben tölti, és kevés ideje jut a közösségen keresztül a személyes élményekre, találkozásokra, tapasztalatok szerzésére.

A Reaktorral fő célunk rendezvények szervezése olyan polgári indíttatású fiatalok számára, akik a közösség keretein belül szeretnék bővíteni ismereteiket, akik együtt gondolkodnak a közös magyar jövőnkről. A konferenciákkal célunk, hogy a résztvevő fiatalok szakmailag kompetens előadók segítségével beszélgethessenek kulturális, gazdasági, társadalmi és vallási kérdésekről, és izgalmas közösségépítő programokon is részt vehessenek. A Reaktor partik pedig a közös szórakozásról szólnak általában valamilyen tematika mentén.

Fontos célunk az is, hogy a polgári gondolkodású fiataloknak online platformot biztosítsunk véleményük kifejezésére, ezért oldalunkon különböző témájú cikkeket is olvashatnak az érdeklődők.

Ha szeretnél vendégszerzőként vagy rendezvényeink résztvevőjeként csatlakozni a Reaktor közösséghez, fordulj hozzánk az info@reakt.hu címen!