A Reaktor

A mai felgyorsult világban nagyon sok fiatal az ideje nagy részét a virtuális térben tölti, és kevés ideje jut a közösségen keresztül a személyes élményekre, találkozásokra, tapasztalatok szerzésére.

A Reaktorral fő célunk rendezvények szervezése olyan polgári indíttatású fiatalok számára, akik a közösség keretein belül szeretnék bővíteni ismereteiket, akik együtt gondolkodnak a közös magyar jövőnkről. A konferenciákkal célunk, hogy a résztvevő fiatalok szakmailag kompetens előadók segítségével beszélgethessenek kulturális, gazdasági és társadalmi kérdésekről, és izgalmas csapatépítő programokon is részt vehessenek. Az egyéb Reaktor rendezvények, képzések, szemináriumok pedig a közösségépítésről szólnak általában valamilyen tematika mentén.

Fontos célunk az is, hogy a polgári gondolkodású fiataloknak online platformot biztosítsunk véleményük kifejezésére, ezért oldalunkon különböző témájú cikkeket, híreket és véleményeket is olvashatnak az érdeklődők, valamint heti podcast adásokat is indítottunk.

Ha szeretnél vendégszerzőként vagy rendezvényeink résztvevőjeként csatlakozni a Reaktor közösséghez, fordulj hozzánk az info@reakt.hu címen!

A rendezvényekre a már a közösséghez tartozó barátaidtól is kaphatsz meghívót, csak kérned kell tőlük. Ha pedig csatlakoztál, Te is meg tudsz hívni másokat.